O&G BAL pozivnica

Udruga OLD& GOLD CLUB – za promicanje interesa osoba starije životne dobi organizira, povodom osnivanja udruge,  plesno događanje

O & G BAL,
petak, 08.lipnja 2018. godine, s početkom u 20.30 sati
u velikoj dvorani hotela Academia,
Tkalčićeva 88, Zagreb

O & G  je neprofitna udruga koja svojim radom i aktivnostima u okruženju želi doprinjeti ostvarenju ideje aktivnog starenja prvenstveno kroz ples, kroz druženja s asmislom ispunjenim pozitivnom energijom. Otvoreni smo za suradnju sa pojedincima i udrugama sličnih ciljeva i bez dobnog ograničenja.

Nije istina da ljudi prestanu slijediti svoje snove kad ostare, ostare zato što su prestali slijediti svoje snove.
(Marquez)

Osnivanje O&G udruge bio je san koji je postao stvarnost. Želimo živjeti ispunjeno i zadovoljno slijedeći svoje snove, ostvarujući ih kroz rast udruge i nas samih. Pozivamo Vas da veselo zaplešete s nama i omogućite nam da predstavimo svoje ideje i ciljeve.

Događanje započinje u 20.30h prijemom gostiju i pićem dobrodošlice, a u 21.00h ćemo uz ritam glazbe našeg benda “Šliper” nastaviti sa plesom, pjesmom i malim iznenađenjima.

Kako bismo našim gostima, učesnicima programa i članovima omogućili ugodnu večer i mjesto za stolom molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 25. svibnja 2018. godine i to putem kontakt adrese udruge info@ogclub.hr. U potvrdi dolaska, molimo navedite ime i prezime jer će stolovi biti numerirani.

Na početku svog djelovanja ovisni smo o donacijama naših prijatelja i podupirućih članova te članarini. Podržite nas uplatom donacije u iznosu od 70,00 kn na poslovni račun udruge OLD & GOLD CLUB IBAN: HR7223400091110923831 kod PBZ d.d. i dođite na naš bal.

Potvrdu uplate molimo poslati na gore navedeni mail.
Pri dolasku na događanje uručiti ćemo Vam pozivnicu i malu uspomenu na lijepo druženje.

Jedan odgovor o “O&G BAL pozivnica”

  1. Dragi prijatelji “starije životne dobi”. Ne smeta me naziv, naravno, to je tak i tak bude nadalje. Možda da se ipak malo manje ponavlja na webu…ili da se uzme kratica “SŽD” pa se može protumačiti kao “Snažne Životne Dobi” i sl… Ma kako kod to jest što jest. Ne može se od toga pobjeć ni levo ni desno ni natrag…Samo naprijed.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.